Serviciile noastre

Web Development

Site-uri de prezentare
Magazine online
Implementare Newsletter
Implementare grafică
Teme custom
Conectare platforme digitale

Întreținere și Service

Maintenanță Site
Devirusare site
Optimizări și creșterea vitezei
Curățarere pluginuri inutile
SEO On page
Adăugare produse pe diferite platforme

Social Marketing

Realizare bannere
Audit facebook
Strategii de creștere
Creare și întreținere pagina FB

Grafica

Realizare teme custom
Logo
Creare identitate vizuala
Bannere
Creare conținut
Garfica Newsletter
Clipuri de prezentare
Tablouri personalizate

DTP

Mape de prezentare
Flyere
Mape Personalizate
Banner Indoor
Roll-up Banner 80×200 cm
Print OUTDOOR
Print INDOOR
Afișe publicitare de mari dimensiuni

Echipamente

Periferice
Imprimante și consumabile
Echipamente audio
Portabile
Monitoare
Sisteme Desktop

La noi, totul se face sistematic cu ajutorul unei echipe dedicate, pentru ca tu și site-ul tău să obțineți cele mai bune rezultate. 

1. Audit SEO – o analiză generală a site-ului pentru a vedea ce trebuie să facem pentru a-l optimiza pentru motoarele de căutare.


2. Analiza concurenței – Concurența va fi întotdeauna prezentă, trebuie doar să știi cum să o gestionezi! Cunoașterea concurenței îți oferă avantajul de care ai nevoie pentru a optimiza SEO site-ul. Noi te ajutăm să afli care sunt cuvintele cheie care au cea mai mare valoare pentru ei, pe ce tip de conținut se concentrează ei, etc.


3. Anunțuri și Adwords – Prin optimizarea campaniilor pe care le ai, îți oferim posibiliatatea să ajungi la clienții care deja sunt în căutarea produselor și serviciilor oferite de tine. Fii fără grijă! Știm că se lucrează cu bugete, așa că noi avem grijă ca bugetul tău să fie folosit acolo unde vei obține cea mai mare rentabilitate a investiției.


4. Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat sunt platformele care oferă avantaje atunci când sunt folosite corespunzător. La Winsys Computers, ne asigurăm că tot ce vrei să faci tu pe social media este optimizat și adaptat constant pentru un randament cât mai mare.


5. Vizualul este totul – Campaniile tale vor ajunge la un alt nivel cu ajutorul nostru. Cu ajutorul specialiștilor noștri, vei avea acces la campanii video care vizează anumite segmente.


Din proprie experiență îți spunem că acest tip de campanii pot păstra potențialii clienți pe o perioadă mai lungă de timp.

Social Media

Creare și întreținere pagină de socializare (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn) – în zilele noastre, prezența în mediul online este vitală pentru o afacere. La Winsys Computers, nu ne axăm doar pe dezvoltarea unei prezențe puternince a companiei tale, ci și pe atragerea traficului și a potențialilor clienți. Te putem ajuta la:

• Configurarea profilului și personalizarea pe social media;

• Reclame sponsorizate;

• Crearea de conținut și implementarea ofertelor speciale;

• Dezvolatarea strategiilor de marketing;

• Actualizări și interacțiuni;

• Creșterea popularității;

Vreau să colaboram

h2d.ro © Toate drepturile rezervate

Cookie Consent with Real Cookie Banner