1. Audit SEO – o analiză generală a site-ului pentru a vedea ce trebuie să facem pentru a-l optimiza pentru motoarele de căutare.

2. Analiza concurenței – Concurența va fi întotdeauna prezentă, trebuie doar să știi cum să o gestionezi! Cunoașterea concurenței îți oferă avantajul de care ai nevoie pentru a optimiza SEO site-ul. Noi te ajutăm să afli care sunt cuvintele cheie care au cea mai mare valoare pentru ei, pe ce tip de conținut se concentrează ei, etc.

3. Anunțuri și Adwords – Prin optimizarea campaniilor pe care le ai, îți oferim posibiliatatea să ajungi la clienții care deja sunt în căutarea produselor și serviciilor oferite de tine. Fii fără grijă! Știm că se lucrează cu bugete, așa că noi avem grijă ca bugetul tău să fie folosit acolo unde vei obține cea mai mare rentabilitate a investiției.

4. Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat sunt platformele care oferă avantaje atunci când sunt folosite corespunzător. La Winsys Computers, ne asigurăm că tot ce vrei să faci tu pe social media este optimizat și adaptat constant pentru un randament cât mai mare.

Pachet 250

250 RON

Pachet 500

500 RON

h2d.ro © Toate drepturile rezervate

Cookie Consent with Real Cookie Banner