1

Discuție

Ne întâlnim la o discuție liberă despre necesitate și apoi trecem la pasul 2.

2

Plan

Definim, concepem un plan.

3

Dezvoltare

Impementăm cerințele urmărind planul stabilit.  Schimbăm și ajustăm pe parcurs dacă este nevoie.

Ce știm să facem?

Suntem dedicați, implicați și mai ales știm cum stau lucrurile într-un domeniu care este într-o continuă schimbare. Nu credem că suntem buni la toate, dar cu siguranță știm să te ajutăm să îți implementezi ideile.

La Winsys ne-am propus să fim o alegere bună pentru clienții și colaboratorii noștri, prin oferirea de servicii complete de marketing, web design, development, grafică, promovare și SEO!

Design web unic și menit să atragă clienți. Cele mai noi tendințe de UI/UX nu ne sunt străine, și de aceea oferim un web design care îmbină un design fără cusur și o structură intuitivă.

Fii fără grijă! Testăm noi înșine produsul înainte de predare.

Nu te lăsăm la greu! – Dacă după livrarea produsului ai nevoie de ajutor pentru utilizarea lui, îți stăm la dispoziție cu pachetul de ÎNTREȚINERE & SUPPORT.

Crearea unui astfel de magazin nu presupune doar web development, ci și anticiparea întregii experiențe a viitorului utilizator. Noi aducem la viață magazine online ușor de utilizat atât pentru client, cât și pentru cei care îl administrează.

Prin crearea unui magazin online, vrem ca vizitatorii site-ului să aibă cea mai bună experiență și să fie determinat să revină din nou… și din nou.

Ai un brand axat pe minimalism sau, din contră, excentricitatea este numele tău mijlociu? Ei bine, ai venit în locul potrivit pentru crearea unui newsletter! Pe scurt, este vorba de un instrument de marketing care generează rezultate bune atunci când este folosit corect. Intră în contact cu publicul tău țintă, fără a-l deranja cu subiecte neinteresante.

La fel cum te duci cu mașina la ITP, așa trebuie să faci și cu site-ul. Pentru ca site-ul tău să funcționeze optim, îți punem la dispoziție servicii de întreținere lunară. Garantăm că site-ul tăau va funcționa ca în prima zi.

Fie că vrei ca logo-ul tău să încapă pe o boabă de orez sau să fie imprimat la scară largă pe o clădire din oraș – noi te putem ajuta.

Logo-ul este primul lucru care asociază un produs cu o companie, și de aceea vă punem la dispoziție un logo unic, adaptat afacerii Dvs. Vă vom pune la dispoziție diferite concepte și apoi dezvoltăm împreună un logo reprezentativ.

1

ANALIZĂ

Oameni pasionați de ceea ce fac, experți dornici să creeze calitate. Primul nostru proiect a dat startul unei curse care a scos la iveală ce e mai bun din noi: profesionalism, adaptabilitate, comunicare și implicare. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum avem un portofoliu de clienți mulțumiți.

PUNEM SUFLET ÎN CEEA CE FACEM – lucrăm la fiecare proiect cu dedicare și implicare.

SUNTEM CENTRAȚI PE CALITATE – suntem pasionați și dornici să livrăm calitate.

DIAGNOZĂ

Pe baza experienței noastre și a know-how -ului pe care echipa noastră îl are.

SUCCESUL VINE ATUNCI CÂND AI OAMENII POTRIVIȚI ALĂTURI DE TINE

Într-o lume care este în continuă schimbare, suntem mereu alături de tine, punându-ți la dispoziție resursele necesare să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți. Nu pretindem că le știm pe toate, dar știm WordPress, Marketing & Branding, Web Development, UI/UX Design și DTP.

2

3

SOLUȚIONARE

Depunem efort și în urma acordului părților implicate, furnizăm soluția.

CONSTRUIREA UNOR LEGĂTURI PUTERNICE CU CLIENȚII ȘI COLABORATORII NOȘTRI

Pe măsură ce ne dezvoltăm, ne sprijim comunitatea, găsim metode inovatoare de abordare a publicului țintă.

h2d.ro © Toate drepturile rezervate

Cookie Consent with Real Cookie Banner